Resfeber får jag bara när jag skall åka till resmål som jag aldrig besökt tidigare. New York som jag varit i en del, där är det aldrig tal om att få resfeber.

Fast nu har jag resfeber. Jag skall till Asien. Asien har aldrig lockat mig. Det står långt ner på min lista. Fast nu har jag blivit övertalad och jag vet faktiskt inte riktigt vad jag gett mig in på.

Jag är en citymänniska. Ligga på en strand och bara ta igen mig, nä, det är inte jag. Kommer få spel är jag rädd för. Köpt massa med musik så min iPhone är full, men kommer det räcka? Jag vet faktiskt inte. Kameran följer med, men i den värmen vet jag inte om jag orkar göra så mycket av min hobby.

När jag anmälde mig till #blogg100 var inte resan inplanerad, nu sitter jag här och vet varken ut eller in. Nåja. Det bör gå att blogga även på resande fot.

Resfeber för mig är allt ifrån hur jag skall hitta på en ny flygplats, till hur det ser ut runt hotellet. Jag tackar Goole Maps för att man kan se det mesta idag.

Så om någon timma så bär det av. Österut. Det känns skumt. Det kanske blir en del inlägg utifrån ett asiatiskt perspektiv?

En sak är säker, Sydamerika får det bli nästa nya kontinent som besöks!

– – – – – – – – – – – – – – – – –

Det här var blogginlägg 19 i utmaningen #blogg100