Sommar i New York? Den tanken leker jag med nu. Kommer troligtvis ha den lugnaste sommaren i mitt liv och tankarna har kommit. Skall jag ha en sommar i New York? Tanken är då att hyra en lägenhet i en månad. Fotografera och strosa runt stan, som en sanna New Yorker.

Är kanske rädd det kan bli lite väl tråkigt. Flickvännen jobbar och hon är mer strand än stad, så få henne att hoppa på detta är kört. Fast hur många kommer ha upplevt en sommar i New York?

Min bok om taxibilar saknar ett gäng bilder. Det är vyer jag har ”glömt” och andra jag vill ta om. Så det skulle kunna bli en fantastisk fotoresa på det viset.

Det är inte billigt att hyra en lägenhet i New York så länge, men jag har kollat på Airbnb och funnit några förslag. Gäller kunna laga minst ett mål om dagen hemma. Annars blir det svårt att få projektet att gå ihop ekonomiskt.

Det finns en risk till. Kommer jag tröttna på New York? Den risken kanske finns. Om jag blir uttråkad på stan, hur kommer det gå då?

Jag försöker göra en plus och minuslista över hur en sommar i New York skulle bli.

+ Jag får klart min bok om taxibilar
+ Jag kommer få uppleva ännu mer av det äkta new york
+ Hur många har upplevt en sommar i New York?

-Känner för få i New York för att kunna se till så att jag inte blir uttråkad
-Min flickvän blir kanske inte vidare glad
-Det kan bli dyrt. Speciellt om min shopping tarm är som vanligt.

Tankarna kommer på att kanske hyra en större lägenhet och bjuda över de jag känner på att bo lite billigt på manhattan i en vecka. Så dela upp det med fyra olika kompisar som är sugna på att komma över. Så blir jag inte uttråkad på kuppen. Kanske en vecka lyckas jag övertala min flickvän att komma?

Så frågan är, skall jag lägga ner tanken på en sommar i New York eller skall jag köra på? Jag är sugen. Inte varit där på snart två år. Det är illa. Riktigt illa.

– – – – – – – – – – – – – – – – –

Det här var blogginlägg 49 i utmaningen #blogg100