Apple Watch fick sin dag idag. Tom Cooke visade han är en VD som är trygg och stabil. Han har hittat sin självkänsla och det gör mycket för Apple. Åter till Apple Watch. Apple visade upp klockan som både är en modeaccessoar och en teknikpryl. Det dröjde inte många minuter innan folk undrade vem som skulle betal 100.000 för en guldklocka från Apple. En Apple Watch var både ful och dyr ansåg en massa.

Jag tycker inte heller en McLaren P1 är snygg. Fast den kostar 11 miljoner och den sålde slut ganska omgående. En prislapp som är 100 gånger så dyr. Det tycks aldrig vara en fråga om vem som köper en Volvo för 1.000.000:- när det finns billigare alternativ på marknaden. När det är bilar får de kosta vad som. När det gäller Apple så gnälls det ofta.

Det finns alltid kunder till exklusiva produkter. Apple har fattat det förr och alla premium varumärken har förstått det samma. Det intressanta är att samma teknik finns från några tusenlappar upp till 100.000:-. Den enda skillnaden är guld och armbandet beroende på modell.

Vi har sett klockans återfödelse. Den generationen som aldrig haft en klocka kommer falla för Apple Watch skall ni se. När sen alla spännande appar kommer, ja, då kommer det gå undan. Själv är jag klockfantast än idag. Ett par Tag Heuer finns i samlingen. Fast de kommer få bli mer samlarobjekt nu när skaffar min Apple Watch.

Apple Watch kommer sälja bra i alla segment. Ja, jag kommer köpa en. Inte bara en, det blir två. Flickvännen får med ha en. Så jag kan skicka massa med töntiga bilder till någon som uppskattar sådant.

https://www.youtube.com/watch?v=1Ql0Z8Il73s

Det här var post 9 i #blogg100 utmaningen. Det är svårare än jag trott att skriva enkelt och engagerat en gång per dag.