Jag har haft mycket roligt åt olika erbjudanden genom åren. Bäst av allt gillar jag olika teleoperatörer som lovar de har ett erbjudande jag inte kan tacka nej till.

Ofta står de där i ett köpcentrum. De börjar med att fråga vilken operatör jag har. De vill jag skall känna mig unik och utvald. Då hoppar jag in i rollen att spela med. Jag berättar jag har två operatörer, den ena brukar de alltid gå igång på.

Jag vet många som blivit lurade av olika försäljare, så jag tänker att nu har jag en liten chans att ge igen. Så att deras affärsmodell inte blir lika bra som den en gång var.

De berättar hur mycket det kommer kosta mig och jag ställer den ena efter den andra dumma frågan. ”Vad är en gigabyte?” Hur mycket är ”obegränsade samtal”? Ibland ställer jag frågor som vem som äger de olika operatörerna och inte minst om hur bra kundservice de har. Helt enkelt jag drar ut på processen. När jag sen till slut berättar att jag har två operatörer som haft kampanjer och de inte kommer nära med sitt ”erbjudande” så blir de upprörda! Man kan höra både det ena och andra…

Själv känner jag mig nöjda och inser de har förlorat 10-15 minuter av deras dag på mig.

Det är de små vinsterna som kan vara de stora vinsterna i längden.

#blogg100 inlägg 3