G-Star Raw är unika på flera plan. De har sköna och snygga kläder. De har en unik stil och det märks det är en sann kärlek när designen sker.

Fast det är inte bara kläderna i sig som är unika. Det är även hur butikerna ser ut. Det känns att varje detalj är genomtänkt. Plaggen hänger bättre och syns bättre än de flesta andra kedjor. De har en design som får mig att vilja shoppa mer.

G-Star Raw upptäckte jag på riktigt i Malmö på Entré 2009. Det blev kärlek direkt. Personalen stack ut. De såg mitt intresse för mode och såg till att accelerera det intresset så jag kunde köpa det jag verkligen ville ha.

Det är här jag känner något unikt. Det är verkligen personal som har rätt profil som jobbar här. De känns inte som säljare, de känns mer som en sparringpartner för att finna rätt stil. Stilen som jag kommer trivas i. Det finns inte ett enda plagg jag inte trivs i som jag köpt hos G-Star Raw.

Nu kan vän av ordning tro att jag är sponsrad av G-Star Raw. Det är jag inte. Dessvärre inte. Skulle nog behöva bli det om jag skall ha råd att köpa allt snyggt de har inne under våren. Fast jag är inte sponsrad. Jag bara älskar kedjan. Deras underbara kläder, deras underbara personal, deras fantastiska butiker och designen som sticker ut. Man känner sig unik. Det är inte dussinvaror, en nackdel då man som jag ibland väntar för länge innan jag köper vissa plagg. Då kan storleken vara slut. Eller färgen inte kvar.

Den som är ansvarig för rekryteringen inom G-Star Raw borde få en medalj. Personalen är verkligen helt unik. Det är nog den som gör jag återkommer hela tiden. Speciellt jag som har lite hårda krav, ja jag vill ha min fickor, samt har vissa färger jag inte gillar, älskar att de har koll på utbudet. Samt glada och positiva människor. Det är inte bara kassapersonal, utan verkligen duktiga säljare.

Så jag älskar G-Star Raw. Ett fantastiskt varumärke med fantastiska medarbetare!

Detta är inlägg 22 av 100 i #Blogg100 utmaningen.