Första året för mig att vara med på #blogg100 Första året jag är med som bloggare, det känns lite underligt att vara med i något man följt lite från sidan genom åren.

Fast nu så, i år skall jag vara med och se hur det är. En utmaning för mig själv om inget annat.

Vem är jag då? Jobbar med Online Banking. Håller just nu på att fundera på vad jag vill göra i framtiden. Så en ny utmaning är jag intresserad av. Stockholm, Malmö, Köpenhamn eller New York är städerna som jag söker en ny utmaning i.

Bankvärlden är intressant, fast även andra områden som rör digital strategi och affärsutveckling är intressant. Varit online sedan 1994 och jobbat med webbutveckling sedan 1995, så det är 21 respektive 20 års jubileum i år.

Hade tänkt skriva lite om digitala trender om bank och finans. Digitala trender rent generellt. Samt tips på ställen där jag finner ny information på.

Det kommer säkert bli en del tips om New York, en stad som jag älskar. Beroende är kanske ett bättre ord.

Så det här var blogginlägg 1 av 100.