Den 17 maj drar jag till New York för tredje året på raken för att vara med på Internet Week. Internet Week New York är en av de arrangemang med flest namnkunniga talare och fullpackat med event. Det gäller bara att orka ta sig runt på allt.

I år hade jag tänkt dokumentera bättre, twittra bättre samt inte minst filma lite för att sprida informationen om Internet Week New York även i Sverige. Vi kanske nästa år kan ses och uppleva Internet Week New York tillsammans?

I år ser jag fram emot att lyssna och träffa:
Joe Gebbia (Airbnb)
Howard Lerman (Yext)
Christian Oestlien (Google)
Matt Mullenweg (WordPress, Automattic)
Joe Marchese (CEO, SocialVibe)
Jonah Peretti (Buzzfeed)
Brandon Stanton (Humans of New York)
Charles Best (DonorsChoose.org)

Sen alla de där andra man springer på när man minst anar det.

Jag är löjligt förtjust i alla startups som kommer från New York. New Yorks borgmästare med stab sätter ju företag som jobbar med Internet högt på dagordningen. Tänk bara om vi kunde kopiera det hem till oss. Kommer lägga en del krut på att se vad som är på väg ifrån alla dessa nördar.

Tänkt köra hashtag på twitter som är #qpa13 för alla mina tweets, Instagrams mm från Internet Week New York.

Har du eller någon du känner något jag borde spana in extra, säg till! Lättast är att nå mig på twitter @qpaqex

Ps. Hade så velat ha min Memoto nu inför Internet Week, men men. Nästa år så. ds.