Öresundsregionen är under en attack. En belägring. Vi hindras att besöka vår närmsta huvudstad och capital of Scandinavia. ID-kontrollerna och gränskontrollen har fått avståndet att öka med 2 timmar. Vi drar oss för att besöka vårt närmsta grannland.

Människors liv slås sönder. När tiden att ta sig hem ökar med 120 minuter blir det enorma förändringar.

Den nationalistiska trion Socialdemokraterna, Miljöpartiet och Sverigedemokraterna håller på att förstöra den mest viktiga delen av Norden, Öresundsregionen. Allt under en förespegling att det har med vår migrationspolitik. Fast hade man velat agera kring det hade man inte förstört livet för de i Öresundsregionen.

3 785 000 invånare finns i Öresundsregionen. Idag hindras dessa av Löfvens mur. 1 253 000 på ena sidan, 2 532 000 på andra sidan. En modern Berlinmur skapad av socialdemokraterna, miljöpartiet och sverigedemokraterna. Denna isoleringspolitik hittar vi på den Koreanska halvön. Nu är den införd i Öresundsregionen. Det går idag fortare att resa in i Nordkorea än Sverige. En skrämmande utveckling.

Inte en enda riksdagsledamot har varit öresundspendlare. De saknar alltså kunskapen i riksdagen för den integration vi har i Öresundsregionen. Det är ju ofta bottenskrapet som får en plats i riksdagen. Det är ju inte de mest begåvade direkt. Röstboskap som saknar arbetslivserfarenhet brukar ju vara underlaget för att hamna i riksdagen. För kan man rösta för ett sådant vansinnigt beslut som både gränskontroller och id-kontroller, då har man noll förankring i verkligheten. Politikerföraktet ökar enormt varje gång beslut tas av den här kalibern. Öresundsregionen blöder av detta förtryck. Folk säger upp sig från sina jobb i Danmark för att hämta och lämna på dagis inte fungerar längre.

Företag som står i valet att lägga sitt nordiska huvudkontor i Öresundsregionen eller flytta det till tex Tyskland får det allt lättare att välja. Bolag som funderar på att öka på investeringar i Europa har tappat förtroendet för Sverige och ser hur muren som skär igenom Öresundsregionen påverkar.

Jag har alltid varit emot att Skåne skall brytas loss ifrån Sverige och bli en egen stat. Fast för varje timme muren skär igenom Öresundsregionen så ökar mitt stöd för att befria Skåne från Sverige. För det här håller inte. Öresundsregionen är under en attack från statsmakten i Stockholm.

Detta är inlägg 19 av 100 i #Blogg100 utmaningen.