Det här med jetlag kan vara underligt. Förstod inte hur jag skulle få för mig att hamna i den här dygnsrythmen jag har nu.

Jag brukar ha lite svårt första dygnet jag landat i NYC, men sen vänder det. Efter den här resan till Asien har jag fått uppleva motsatsen vilket inte helt fungerat optimat. Svårt att somna på kvällarna och sen vaknat sent om jag inte ställt klockan.

Däremot har jag haft bloggtorka. Insett att jag inte vetat vad jag velat skriva om. Hela dagen har gått åt att sova, läsa ikapp en del mail och att försöka få till ett blogginlägg.

Påskafton numera är inte som förr. Förr var det släktmiddagar med en massa ägg och övrig påskmat. Jag gillar varken sill eller ägg, så det är ganska skönt att slippa det här. Den här semesterresan var med en bra anledning att inte fira påsk.

Nu har jag inte så många minuter på mig att få i väg det här inlägget. Kanske tur det. För jag har som sagt bloggtorka.

Jag hade funderat på att skriva om min kärlek till Apple och Steve Jobs. Mina tankar om hur ett framtida bankkontor kan se ut. Hur stor del av alla företag som inte tänker digitalt. De 10 företag jag tror på inför framtiden. Nya bolag inom tjänstesektorn. Fler tips om New York. Mina tankar om Nikon och fotografering. Varför vi behöver ett politiskt parti som drivs som en startup. Eller ni få som läser den här bloggen och hänger på i bloggutmaningen kanske har lite tankar? Andra ämnen jag tänkt på är finansinspektionen och bankföreningen, deras utmaningar för att hänga med i framtiden. Samt kanske lite om vad en bra Internetbank behöver erbjuda för att behålla sina besökare.

Den här bloggtorkan hoppas jag försvinner inför morgondagen. I detta nu undrar jag om jag kommer fixa att blogga i 100 dagar. Det känns lite mycket just nu. Påskafton lider emot sitt slut. Tur det.

– – – – – – – – – – – – – – – – –

Det här var blogginlägg 35 i utmaningen #blogg100