Skönhetskedja för män kanske skulle vara något?
På resan har jag fått ansiktsbehandling, manikyr, pedikyr och massage. Jag har hängt på min flickvän och det har varit fantastiskt. Lite lyrisk om jag får vara helt ärlig.

En skönhetskedja för män har dykt upp i mitt huvud. För jag har verkligen insett vad jag missat genom åren. Jag ser ett par år yngre ut och mår helt underbart. Min händer är enormt lena. Har nog aldrig haft så lena.

Åter till skönhetskedjan. Jag har hängt med i Sverige med, men aldrig någonsin har jag där känt det fanns någon som ville ha mig som kund. Det är allt från inredning till tonalitet i kommunikationen som skrämt mig. För jag har blivit skrämd undermedvetet av hur de som jobbar där beter sig och hur hela lokalen ser ut. Allt från reklamskyltar till vad det är som fokuseras på.

Välbefinnande är något som borde lyftas av en skönhetskedja. Jag tror även en skönhetskedja som helt riktar sig till män, där det kanske är lite mer maskulint i look & feel. Eller en mer könsneutral framtoning. Förr så var det ju ofta dam och herrfrisörer. Man såg direkt vad som vad vilket. Det känns lite så kring skönhetssalonger med, så en skönhetskedja som positionerar sig mer för män skulle nog ha sin plats ett tag.

Funderade kring hur många män jag känner som går och får olika behandlingar. De jag kunde komma på kunde jag räkna upp på min en hands fingrar. De är inte så många. Så det finns en enorm marknad för en skönhetskedja för män.

Det finns några enstaka aktörer, men ingen rikstäckande skönhetskedja vad jag vet. Om det finns har jag helt missat att de vill kommunicera med mig.

För när jag kommer hem vill jag fortsätta få ansiktsvård, manikyr och pedikyr. Så ge mig en skönhetskedja för män, gärna med ekologiska produkter och sunda värderingar.

– – – – – – – – – – – – – – – – –

Det här var blogginlägg 31 i utmaningen #blogg100