Socialdemokraterna var en gång ett parti jag respekterade. Det gör jag inte längre. De har sedan i höst påvisat att de är nationalister. Då de fortfarande kallar sig socialister blir det ju då nationalsocialister.

Det har talats om kaos från statsminister Löfven. En socialdemokrat som blivit nationalsocialist på några månader. Tro fan det är bökigt, när man har myndigheter som jobbar med projektmodeller som näringslivet gav upp för årtionden sedan. Det blir bökigt när lagar och regler är skrivna utifrån normalläge. Fast påstå inte vi har kaos. Det har vi inte. Har aldrig haft.

Att sätta en dubbel mur kring Sverige är inget annat än klassisk 1930-tals nationalism. ID-kontrollen hos transportörerna och sen en gränskontroll. Inte ens Nordkorea är lika hårt att komma in i. Det är skamligt. Det är inte så en demokratisk nation skall bete sig.

Folk flyr ifrån krig. Krig. Krig de inte har en chans att överleva i. De flyr för sina liv. Nu har nationalsocialistiska socialdemokraterna tillsammans med miljöpartiet sett till att Turkiet skall vara ett fångstnät. Vi föser ihop människor som djur. De påstår vi måste skydda Europa och Sverige. Från vad är de inte riktigt klara med.

Den som påstår att människor flyr för de vill det, får nog tänka till många gånger. De som tror det saknar antingen empati eller är outbildade. Sverige har stängt sina gränser så ingen kan söka asyl. Asylrätten är avskaffad. Vi vänder människor ryggen. Socialdemokraterna, miljöpartiet och sverigedemokraterna tror att detta är bra för Sverige. Svika människor. Svika lagar och regler vi gått med på.

Fast hur kunde socialdemokraterna bli nationalsocialister? Det gäller bara att se på hur LO agerar. När det kom arbetskraft ifrån EU så skulle de följa nationen Sveriges regler. En nationalism som fick gehör även om socialdemokraterna. Sen har det här växt inom partiet. Det är den enda logiska förklaringen till den nationalism som föddes hösten 2015 och som står fast inom socialdemokraterna. Tills att gränserna öppnas och vi beter oss som en demokrati, tills dess så kommer den nationalsocialistiska stämpeln vila över socialdemokraterna.

Jag skäms. Undrar hur Olof Palme hade sett på denna nationalsocialistiska hållning? Hur kan man vrida sig så långt bort ifrån grundläggande demokratiska värderingar? Är det ingen som ser vad som sker? Har alla glömt bort vad som hände på 1930-talet?

Vi lever i en global värld. Ändå får dårar som tror på nationalstaten hålla på. Nationalstaten är död.

Ja, jag är extremt arg på vår statsminister och vår regering. Innan var det för småsaker som den ekonomiska politiken. Nu är jag arg för hur man sviker demokratiska självklarheter i vår nutid. Skall socialdemokraterna och miljöpartiet öppna rasbiologiska institutet, tillsammans med Sverigedemokraterna med? För vi är där. Vi är så nära mer vansinniga beslut.

Nu kommer någon säga att vi har dessa gränshinder för att stoppa terrorister. För de vill jag tala om att köpa falska pass är billigt och effektivt. Alla terrorister har haft fungerande ID-handlingar. Så ID-kontroller och gränskontroller stoppar inte de man vill stoppa, utan bara oskyldiga människor som flyr ifrån krig. Samt svensk polis har inte utbildning nog att kontrollera detta när de tittar på tusentals pass/id-handlingar per dag.

Detta är inlägg 25 av 100 i #Blogg100 utmaningen.