Andelsspel på hästar?

Andelsspel? Hade någon frågat mig för ett år sedan vad jag visste om att spela på hästar hade jag inte vetat ett smack. Mitt spel på hästar hade tidigare varit dagensdubbel eller kanske en Harry boy. Idag är det annorlunda. En kollega frågade om jag hade några timmar över på helgerna och visst hade jag det.

Här började min resa kring andelsspel. Det behövdes en hemsida för att samla spelen på V75 och v86. Jag funderade. Tittade på vad andra hade gjort och började skissa. Det blev tidigt en ganska tråkig sida. Så jag tänkte om. Det behövdes en lite piggare syn på det hela. Några helgers arbete med struktur och undersidor så var den klar. Det saknades som vanligt innehåll men det skulle komma.

Idag spelar jag varje helg. Ofta vinner man lite mer än vad jag satsar och fått lära känna flera sköna människor på kuppen. Engagemanget är stort.

Sidan då? Ja, den hostas på Oderland och enligt Pingdom är den snabb. Slår jag av ett analysverktyg laddar den 4,2 mb på under 300 millisekunder. Alltså sjukt snabbt. Nu har jag ett segt analysprogram som lägger på 600 millisekunder då det används, men det får ändå räknas som snabbt.

Normalt så jobbar jag med innehåll och ofta är sidorna byggda så de inte är så snabba. Här fick jag chansen att utnyttja all kunskap jag har för att få till den så snabb som det går. Mitt tema, Divi, har så klart använts. Det har många funktioner från början och det gör det snabbt att jobba i. Sen hostingen på Oderland är raketsnabb. Jag kan inte minnas jag fått en sida så snabb med så få klick.

Ändra sidorna är enkelt för de som jobbar med sidan och det är enormt viktigt. Allt det jag lärt mig nu har inneburit jag fått nya inspel på vad man kan göra för att göra det snabbt för redaktörer att jobba med sidan.

Så här finner ni mitt projekt. https://www.andelsspelande.se/ Lämna gärna en kommentar: