Vuxna människor på gymmet har en massa underliga saker för sig. Jag tränar på SATS och de har ju en hel del enkla regler som vuxna människor borde kunna klara av. Som det här att ta av sig skorna. Det är galet många som inte klarar av det. Det känns nästan som om var tredje bryter emot detta. Hur svårt kan det vara för vuxna att förstå enkla regler?

En annan sak som jag inte förstår mig på är de på gymmet som brer ut sig i omklädningsrummen. Det här med att ta upp 10-15 skåp med kläder och annat. Hur svårt kan det vara att hålla ihop sina plagg, skor och handduk? Det känns som folk inte har sunt förnuft.

En hårtork kan väl alla använda? Hur var det nu, skall man använda den för att torka sina fötter? Eller benen och skrevet? Det har jag sett nu 3 gånger. När jag sa till så fick jag en blick som om jag hade fel för mig.

Skall vi sen tala om toaletterna inne på herrarnas. De är hemska. Om folk nu inte kan sikta, sitt då ner för fasiken! Ibland undrar jag om någon stått upp och hoppat samtidigt som de försökt kissa. Nu är det ju inte bara på gym det här är ett problem, men det märks extra på gymmet.

De där som aldrig duschar. Det är flera gånger stanken av gammal svett håller på att få mig att kräkas. Nu senast kom två killar in från att ha pumpat på och de luktade så illa att jag var 5 sekunder från att kräkas.

Folk som har träningskläder som de aldrig tvättar är med extremt äckligt. Det tycks med vara en trend. Hur svårt kan det vara? Det kvittar om de har massa med muskler, rena träningskläder är inte för mycket begärt av vuxna människor.

Ibland önskar jag det vore dyrare att gå på gymmet, för det kanske hade sett till att de med mycket udda vanor hade valt andra ställen. Det finns för många vuxna människor som inte kan bete sig bland andra människor. SATS kanske skulle satsa på en enkel utbildning till dessa vuxna människor.

Detta är inlägg 10 av 100 i #Blogg100 utmaningen.